Fysiotherapie is een kleine schakel in een gezonde levensstijl. Om ook andere klachten en blessures te verbeteren werk ik met diverse experts samen. Ik stel ze graag aan u voor.

Sportcentrum Coach

Op maandag en op vrijdag ben ik aanwezig bij sportcentrum Coach. Hier verzorg ik onder andere revalidatietraining en fysiofitness om u nog sneller van uw klachten te verhelpen.

Cure4life – Angela Smolders

Ik ben van mening dat een gezond lichaam begint met een gezonde levensstijl en gezonde voeding. Daarom werk ik sinds november 2016 samen met een voedingsconsulente. Angela Smolders helpt u graag en geeft persoonlijk voedingsadvies en gaat samen met u op zoek naar een gezonde levensstijl.

RKVV Waalre

Naast gezond eten, is sporten ook erg belangrijk. Daarom ben ik hoofdsponsor bij RKVV Waalre. Wekelijks zet ik me in om de voetballers van de plaatselijke voetbalclub zo snel mogelijk te laten herstellen van blessure.

RPC Eindhoven

Veel voetbalverenigingen kiezen tegenwoordig voor kunstgrasvelden. Vooralsnog zie ik dat gepaard gaan met vele blessures. Om de voetballers hierbij te begeleiden sponsor ik deze voetbalclub.